آشپزیعمومیویژه

بهترین روش بو دادن تخمه هندوانه ترد و خوشمزه در خانه

تخمه هندوانه یکی از بهترین انواع آجیل های پرطرفدار و خوشمزه است که فواید و خواص بیشماری برای سلامتی بدن دارد و به صورت خام یا بو داده استفاده می شود.

ما در این مقاله از سایت بهترین روش های تفت دادن تخمه هندوانه را برای شما آموزش داده ایم.

طرز تهیه تخمه هندوانه خامطرز تهیه تخمه هندوانه خام

طرز تهیه تخمه هندوانه خام

برای تهیه تخمه هندوانه خام، بهتر است تخمه های سیاه هندوانه را جمع آوری کنید و پس از شستشوی کامل آن ها را در یک سینی پهن کرده و خشک کنید.

یکی از بهترین روش ها برای خشک کردن تخمه هندوانه خیس قرار دادن آن ها زیر نور خورشید می باشد، پس از خشک شدن تخمه هندوانه را در یک ظرف شیشه ای بریزید و در جای خشک نگهداری کنید.

نحوه بو دادن تخم هندوانه

مواد لازم

طرز تهیه تخمه هندوانه بو داده نمکی

تخمه های سیاه هندوانه را جمع آوری کنید و پس از شستشوی کامل درون یک سینی پهن کرده و زیر نور خورشید کامل خشک کنید.

حالا تخمه های خشک شده را درون یک تابه ی بزرگ بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا نسوزند، در ظرفی نمک و آب را با هم ترکیب کنید و بر روی تخمه ها بریزید و بگذارید تا خوب پخته شوند. زمانی که آب آن ها خشک شد و برشته شدند، تخمه ها را در یک سینی پهن کنید و بگذارید تا خنک شوند.

تخمه هندوانه آماده است، آن ها را در ظرف شیشه ای بریزید و در جای خشک نگهداری کنید.

شما همچنین می توانید تخمه ها را در یک سینی فر پهن کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 325 درجه فارنهایت (162 درجه سانتی گراد) در فر برشته کنید.

روش بو دادن تخمه هندوانهروش بو دادن تخمه هندوانه

طرز تهیه تخمه هندوانه بو داده با گلپر

مواد لازم

  • تخمه هندوانه خام – 1 کیلو
  • گلپر – به مقدار دلخواه
  • آب لیمو – نصف فنجان
  • نمک – نصف فنجان

روش تفت دادن تخمه هندوانه با گلپر

یکی کیلو تخمه های سیاه هندوانه را که جمع آوری کرده ایم به مدت 5 ساعت در آب نمک خیس می کنیم، سپس در آبکش ریخته و در سینی پهن می کنیم و می گذاریم تا زیر نور خورشید کمی خشک شوند.

در یک تابه ی بزرگ نمک ریخته و تخمه های هندوانه که کمی نم دارند را درون آن تفت می دهیم تا برشته شوند، مواظب باشید تخمه ها نسوزند، حالا آب لیمو را اضافه کرده و هم می زنیم و تا نم دارند گلپر را به آن ها اضافه می کنیم و می گذاریم کمی دیگر برشته شوند.

تخمه ها را از روی حرارت برداشته، در یک سینی پهن می کنیم و می گذاریم تا خوب خشک شوند، تخمه هندوانه را در یک ظرف شیشه ای ریخته و در جای خشک نگهداری می کنیم.

طرز تهیه تخمه هندوانه پخته

مواد لازم

  • تخمه هندوانه خام – یک کیلو
  • نمک – به مقدار دلخواه
  • آبلیمو به مقدار دلخواه
  • زردچوبه – نصف قاشق چای خوری
  • آویشن – یک قاشق چای خوری

نحوه پختن تخمه هندوانه

تخمه های سیاه هندوانه را پس از شستن در یک قابلمه پر از آب می ریزیم و می گذاریم چند جوش بخورد، در این مرحله آبلیمو، نمک، زردچوبه و آویشن را به آن اضافه کرده و می گذاریم یک ساعت پخته و نرم شوند.

تخمه هندوانه پخته را در آبکش می ریزیم و می گذاریم تا زیر نور خورشید خشک شوند، اگر دوست داشته باشیم می توانیم در این مرحله کمی آن ها را در یک تابه تفت دهیم تا خوشمزه تر شوند.

تخمه های هندوانه را در یک ظرف شیشه ای ریخته و در جای خشک نگهداری می کنیم.

در ادامه بخوانید : طرز تهیه آب هندوانه خوشمزه

منابع : thespruceeats

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + هشت =

دکمه بازگشت به بالا